Deelnemers bekend

Vanavond zijn de deelnemers aan het U13 toernooi bekend gemaakt door toernooidirecteur Gerard Greven en voorzitter U13 commissie Martin Van Den Burg. Met trots presenteren wij de volgende teams:
Nederland: FC Zutphen, Feyenoord Rotterdam (dat zijn titel van 2017 komt verdedigen), Vitesse, PSV, AZ Alkmaar
Engeland: Chelsea Football Club, Westham United
België: RSC Anderlecht
Duitsland: Bayer 04 Leverkusen, Borussia Dortmund
Een mooi en sterk deelnemersveld! Dat belooft drie dagen lang genieten van jeugdige voetbaltalenten!
(c) foto Hans ten Brinke

Fotoalbums

Tijdens het toernooi zijn heel veel professionele foto’s gemaakt door Hans ten Brinke, Hans Bolt en Frank Eisink. Heel veel dank hiervoor! Onderstaand de links naar de verschillende fotoalbums. Veel kijkplezier!

Fotoalbum van zondagHans Bolt
Fotoalbum van zondagHans ten Brinke

Fotoalbum Hans ten Brinke
Fotoalbum Hans Bolt
Fotoalbum Frank Eisink
==================
Fotoalbum van vrijdagHans ten Brinke
Fotoalbum van vrijdagHans Bolt

Fotoalbum Jasper Blaauw

Cor Garretsen van Foto Video Zutphen heeft de officiële opening en wedstrijden op vrijdagavond gefilmd. De beelden kun je hier bekijken.

Feyenoord winnaar FC Zutphen U13 toernooi

Onder grote belangstelling werd de finale Feyenoord – AZ gespeeld. Uiteindelijk won Feyenoord welverdiend met 2-1. De toernooicommissie kijkt terug op een super geslaagd toernooi. Bedankt sponsoren, vrienden van en de vele vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

 

Toernooi officieel geopend

Onder grote belangstelling is het FC Zutphen internationaal jeugdvoetbaltoernooi U13 officieel geopend door Johnatan Opoku. Hij overhandigde de vlag met het logo van U13 aan Jan Nijendijk. Jan staat symbool voor alle gastgezinnen en sponsoren die het toernooi ondersteunen. Daarnaast is hij de schoonvader van Johnatan.
Ook de openingswedstrijden werden druk bezocht. Eindstanden: FC Zutphen- Vitesse 0-2 en KV Mechelen – Feyenoord 0-6.

 

 

Opening U13 toernooi op 18 augustus

Vrijdag 18 augustus is het zover! Het toernooi begint om 17.30 uur met de openingswedstrijd FC Zutphen – Vitesse. Om 18.30 uur volgt de wedstrijd Feyenoord – KV Mechelen. Na afloop van deze wedstrijd wordt het toernooi officieel geopend door VVV-speler Johnatan Opoku, oud-speler van FC Zutphen. Alle teams zullen zich gaan presenteren aan het publiek. Kom kijken! Je bent van harte welkom!